top of page

ANMELDELSER, OMTALE
OG BLÆR

2013

Villads som kulturkanon

I oktober 2013 kom Villads fra Valby i virkelig fint selskab, da Politiken-tillægget "Børnefamilien" udnævnte Villads som en del af Børnebøgernes kulturkanon for de mindste - på linje med Gummi-Tarzan og Pippi Langstrømpe!

2018

Prisoverrækkelse

Prisoverrækkelse.jpg

I efteråret 2018 modtog jeg Læringscentrenes Forfatterpris for mit samlede forfatterskab - og bogen "Vi ses, Pellerøv" blev årets bog!

2013

Godkendt af børn i Viborg

I maj 2013 valgte 600 børn i Viborg kommune Villads fra Valby som den bedste nyere højtlæsningsbog. Med æren fulgte både blomster og flaske - samt et helt bibliotek fuldt af glade børn!

2020

Søren Gyldendal Prisen

IMG_1033_edited.jpg

I efteråret 2020 havde jeg den kæmpestore ære at modtage Søren Gyldendal Prisen. Af grunde, som vi alle kender til, og som jeg ikke orker at nævne igen, måtte prisfesten udsættes fra forår til efterår, og selv da foregik det med begrænset antal publikummer og med mundbind og afstand og hver sin separate skål saltnødder. Men glæden var der - som det sikkert fremgår af billedet - ikke nogen begrænsninger for.

Villads indtager Scenen

- Og forfatterens hjerte!

 

Louise Schouw Teater har skabt endnu en charmerende Villads-forestilling. Du kan se en musikvideo fra den første Villads-forestilling her og læse

 

Teateravisens skønne anmeldelse her!

 

Begejstringen var så stor, at teateret besluttede at opsætte endnu et Villads-stykke!

Anne_Sofie_Hammer_og_Fuld_fart_på_Villad

"Fuld fart på Villads fra Valby" havde premiere i efteråret 2018.

 

Læs mere om stykket og se turné-planen her.

- Og så er der FILMEN

Ja, du læste rigtigt: Villads fra Valby som biograffilm! Tilladt for alle, naturligvis.


Hør musikken og se trailer til filmen her!

Anmeldelser

Om Mig og Dylan Walker

- eller historien om, hvordan jeg ødelagde mit sidste skoleår

"En ung læser vil i denne roman kunne finde svar, trøst og håb viklet ind i hylemorsomt teenage-tosseri. Har du tidligere læst Dennis Jürgensens ungdomsroman ”Kærlighed ved første hik”, og klukker du inden i dig selv bare ved tanken om historien, så er ”Mig og Dylan Walker” alle siderne værd."

Fyens Stiftstidende, 26-02-2016

Om Villads fra Valby

"I sommerferien har vi så læst den her herlige sag. Den holder fuldstændig fra første til sidste side. Villads laver ulykker også i ferien, eller gør han nu det? For det er jo velment det hele, det er bare ikke lige altid, det går helt som han tror."

Mitbogskab.dk juli 2015

 

"Drop chokoladejulekalenderen i år og brug i stedet pengene på julebogen Villads fra Valby holder jul. Jeg kan garantere, at du får meget mere kvalitet for pengene (...) Det eneste der er galt med bogen er at den ikke varer året ud, man kan nemlig slet ikke få nok af Villads, når man først har lært ham at kende."

Bogblogger.dk november 2012

Om Magda

"Man kan høre ethvert barn sige præcis, hvad Magda siger – og kan i al fredsommelighed også tiltro det, at den går et antal gange, hvorefter det så standser af sig selv. Men charmerende er det i den grad. Og Anne Sofie Hammer kan jo noget med sproget, som gør, at selv om man nok regner ud, hvor det bærer henad, så bevarer man sin nysgerrighed efter at få at vide, hvordan det så i virkeligheden går, når Magda på kort sigt får sit ønske opfyldt.
Gerne mere om Magda, tænker man efter læsningen"

Bogbotten.dk

Læs hele anmeldelsen af "Hjemme hos mor får jeg altid sushi" her

bottom of page