ANMELDELSER OG OMTALE

Villads som kulturkanon

I oktober 2013 kom Villads fra Valby i virkelig fint selskab, da Politiken-tillægget "Børnefamilien" udnævnte Villads som en del af Børnebøgernes kulturkanon for de mindste - på linje med Gummi-Tarzan og Pippi Langstrømpe!

Om Villads fra Valby

"I sommerferien har vi så læst den her herlige sag. Den holder fuldstændig fra første til sidste side. Villads laver ulykker også i ferien, eller gør han nu det? For det er jo velment det hele, det er bare ikke lige altid, det går helt som han tror."

Mitbogskab.dk juli 2015

 

"Villads fra Valby er en slags moderne Emil fra Lønneberg. Der er måske ikke meget Lønneberg over Valby, men til gengæld er der meget Emil over Villads (...) Bogen er skrevet i en sjov og underfundig tone, og er illustreret fint med tegninger af Dina Gellert. Hvis man kan lide Kim Fupz Aakesons bøger om Vitello, vil man også hygge sig med Villads.

Hjemme hos os er vi VILDE med Villads, både som mp3 og som godnatlæsning."

Fortællingen.dk marts 2009

 

"Drop chokoladejulekalenderen i år og brug i stedet pengene på julebogen Villads fra Valby holder jul. Jeg kan garantere, at du får meget mere kvalitet for pengene (...) Det eneste der er galt med bogen er at den ikke varer året ud, man kan nemlig slet ikke få nok af Villads, når man først har lært ham at kende."

Bogblogger.dk november 2012

Godkendt af børn i Viborg

I maj 2013 valgte 600 børn i Viborg kommune Villads fra Valby som den bedste nyere højtlæsningsbog. Med æren fulgte både blomster og flaske - samt et helt bibliotek fuldt af glade børn!

Prisoverrækkelse

I efteråret 2018 modtog jeg Læringscentrenes Forfatterpris for mit samlede forfatterskab - og bogen "Vi ses, Pellerøv" blev årets bog!

Om Hjemme hos mor får jeg altid sushi

"Man kan høre ethvert barn sige præcis, hvad Magda siger – og kan i al fredsommelighed også tiltro det, at den går et antal gange, hvorefter det så standser af sig selv. Men charmerende er det i den grad. Og Anne Sofie Hammer kan jo noget med sproget, som gør, at selv om man nok regner ud, hvor det bærer henad, så bevarer man sin nysgerrighed efter at få at vide, hvordan det så i virkeligheden går, når Magda på kort sigt får sit ønske opfyldt.
Gerne mere om Magda, tænker man efter læsningen"

Bogbotten.dk

Læs hele anmeldelsen her

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Villads indtager scenen

- Og forfatterens hjerte! Louise Schouw Teater har skabt endnu en charmerende Villads-forestilling. Du kan se en musikvideo fra den første Villads-forestilling her og læse Teateravisens skønne anmeldelse her! Begejstringen var så stor, at teateret besluttede at opsætte endnu et Villads-stykke! 
"Fuld fart på Villads fra Valby" havde premiere i efteråret 2018. Læs mere om stykket og se turné-planen her.

- Og så er der FILMEN!!

Ja, du læste rigtigt: Villads fra Valby som biograffilm! Tilladt for alle, naturligvis.
Hør musikken og se trailer til filmen her!

Om Mig og Dylan Walker

- eller historien om, hvordan jeg ødelagde mit sidste skoleår

"En ung læser vil i denne roman kunne finde svar, trøst og håb viklet ind i hylemorsomt teenage-tosseri. Har du tidligere læst Dennis Jürgensens ungdomsroman ”Kærlighed ved første hik”, og klukker du inden i dig selv bare ved tanken om historien, så er ”Mig og Dylan Walker” alle siderne værd."

Fyens Stiftstidende, 26-02-2016

Kontakt mig på fif.hammer@gmail.com eller tlf: 28694939

Følg også med på min forfatterside på Facebook

 

Portrætfotos: Les Kaner