HØJTLÆSNING OG ANDRE ARRANGEMENTER

 

Når man sidder og skriver, så befinder man sig langt væk - både i tid og i rum - fra de mennesker, man henvender sig til. Derfor er det altid sjovt og hyggeligt senere hen at høre fra læserne, og I er meget velkomne til at skrive til mig på fif.hammer@gmail.com

 

Jeg tager også altid gerne ud og læser højt eller deltager i litteraturarrangementerer. Priserne varierer lidt efter arrangementets indhold, varighed og geografiske placering. Skriv til mig, eller ring på tlf. 28 69 49 39, så skal jeg komme med et tilbud på f.eks.:

"Jeg skulle hilse fra vores lærere på 1. årgang og takke for en super god oplevelse! Børnene var helt vilde med dit besøg, og nu glæder de sig til december, hvor de skal høre julehistorier om Villads fra Valby hver dag :-)"

Mette Christensen, Strandskolen i Risskov

 

"Anne Sofie er en engageret og sjov oplæser, der virkelig kommer ud over scenekanten og får fat i børnene."
Ingelise Nielsen, Hovedbiblioteket i København

ORDKRAFT 2016

”400 glade 0. klasses elever i Aalborg Kommune var spændte på at møde Villads’ mor, Anne Sofie Hammer, der bestemt indfriede de tårnhøje forventninger, da hun læste højt og fortalte om sit job som forfatter. Anne Sofie fortalte med stor indlevelse om Villads og alle de ufrivillige narrestreger, han laver, hvilket fik børnene til at grine og høre godt efter. Derudover fik børnene svar på deres mange og forskelligartede spørgsmål. Vi havde en skøn formiddag med Villads fra Valby!”

Marianne Agger, Hovedbiblioteket i Aalborg

BOGFORUM 2012

Kontakt mig på fif.hammer@gmail.com eller tlf: 28694939

Følg også med på min forfatterside på Facebook

 

Portrætfotos: Les Kaner